Bao Buns

Zubereitung

Zutaten Bao Buns

Recipe for 4 Bao Buns

  • 8 g fresh yeast or
  • 1/2 packet of dry yeast
  • 60 ml cow or plant milk
  • pinch of sugar
  • 200 g fine white flour 
  • 1-2 tbsp canola oil
Zubereitung Bao Buns

Dissolve the yeast in 1 dl lukewarm water. Mix the yeast mixture, milk and sugar in a bowl. Add the flour, 2 tsp salt and the oil. Knead everything into a smooth dough using a food processor (or by hand). Cover with a damp cloth and leave to rise in a warm place for about an hour.

Steam the buns in a steamer or steam basket for a few minutes.
 

Weitere Rezepte

Bao Buns
Bao Buns
Bibimbap
Bibimbap
Vegetarisch
Chicken Bao
Chicken Bao
Japchae
Japchae
Laktosefrei, Vegan, Glutenfrei
Kohlsalat mit eingelegten Eiern und Erdnüssen
Kohlsalat mit eingelegten Eiern und Erdnüssen
Laktosefrei, Glutenfrei
Ssam Bap mit Reis und Poulet gefüllte Salatblätter
Ssam Bap mit Reis und Poulet gefüllte Salatblätter
Laktosefrei
Stir Fry mit Reis und veganem Hack
Stir Fry mit Reis und veganem Hack
Laktosefrei, Vegan

zurück zur Übersicht